+40766395969 info@hotelcanin.ro

Echipa PetHotel

La PetHotel, suntem mai mult decât o echipă de profesioniști în servicii pentru animale de companie – suntem o familie pasionată de câini și dedicați oferirii unei experiențe deosebite pentru fiecare patruped și proprietar. Cu o combinație de expertiză în domeniul veterinar, cunoștințe profunde despre comportamentul canin și abilități în îngrijirea și dresajul animalelor, suntem aici pentru a oferi oaspeților noștri un camin plin de iubire și atenție.

Echipa noastră este alcătuită din medici veterinari experimentați, tehnicieni veterinari calificați, asistenți specializați în îngrijirea animalelor și specialiști în comportamentul și dresajul canin. Fiecare membru aduce un set unic de abilități și pasiune pentru a crea un mediu iubitor și sigur pentru toți oaspeții noștri blănoși. Suntem mândri să oferim o experiență deosebită și să creăm amintiri frumoase pentru fiecare câine care ajunge în grija noastră.

Suntem conștienți că fiecare câine are nevoi individuale, iar de aceea abordăm fiecare caz cu atenție și empatie. Indiferent dacă un patruped are nevoie de îngrijire medicală specializată, exerciții stimulative, dresaj personalizat sau doar afecțiunea și atenția noastră, suntem hotărâți să oferim cele mai bune servicii.

Ne mândrim cu faptul că la PetHotel, câinii sunt mai mult decât animale de companie – sunt membri de familie și noi suntem bucuroși să le oferim tot ceea ce au nevoie pentru a se simți ca acasă!

Faceți cunoștință cu echipa PetHotel!

Dr. Alina Vasiu

Dr. Alina Vasiu

Medic veterinar

Experienta de peste 20 de ani in domeniu, contribuie in mod semnificativ la asigurarea unei ingrijiri veterinare profesionale si de incredere, monitorizand cu atentie starea de sanatate a fiecarui animal de companie.

Contra Mihai

Contra Mihai

Recepție

Avand o pasiune imensa pentru catelusi si pisici, “Sabin” se asigura ca fiecare animalut de companie cazat in Pethotel, primeste toata atentia necesara si ingrijirea corespunzatoare la standarde ridicate

Ciobănașu Maria

Ciobănașu Maria

Îngrijitor

Experienta de peste 5 ani in ingrijirea animalelor de companie, Maria este mereu gata sa indeplineasca cu atentie si perseverenta toate nevoile existente.

Mircea Sebastian

Mircea Sebastian

Coordonator

Experienta semnificativa si o pasiune profunda pentru santatea si bunastarea animalutelor de companie, contribuie in mod semnificativ la asigurarea unui mediu cat mai prietenos si cald, promovand increderea si siguranta in cadrul Pethotelului.