+40766395969 info@hotelcanin.ro

PET HOTEL

Cazare confortabila, program de mese si plimbari stabilite de stapan, webcam si supraveghere, personal specializat. 
HOTEL CANIN – PETHOTEL dispune de un spatiu generos de 2000 mp ce include teren de plimbare si locuri de joaca distractive, teren de dresaj si alei echipate corespunzator, cazare in spatii climatizate pentru caini de talie medie si mica, pisici si animale mici.
Daca animalul de companie necesita conditii speciale de temperatura si umiditate,  putem pune la dispozitie un spatiu de cazare separat care sa corespunda acestor cerinte.
Check-in/Check-out: Luni – Vineri 9:00 – 16:00, Sambata 09:00 – 12:00, Duminica – inchis.
Rezervarile se fac cu plata in avans a unei nopti de cazare. Avansul nu se restituie in cazul anularii sau neprezentarii.

Pentru cazarea cainilor este necesara prezentarea carnetului de sanatate cu dovada vaccinarilor si deparazitarilor efectuate in termen.

 • Camera Animale Mici

  Suprafata 3 mp, podea acoperita cu covor PVC Tarkett, cusca/cutie asamblata corespunzator, sonorizare (musica de relaxare), lumina naturala, climatizare temperatura constanta, supraveghere video.
  RON 40 per night
 • Camera Pisica

  Camerele pentru pisici sunt amplasate intr-un spatiu separat, individuale cu o suprafata de aproximativ 2 mp si 2 m inaltime, podea acoperita cu covor PVC Tarkett, sonorizare (muzica de relaxare), patut/saltea, ansamblu de joaca, lumina naturala, boluri, litiera, jucarii, climatizare temperatura constanta, supraveghere video. Pentru al ll-lea animăluţ al familiei cazat in aceeasi cameră se percepe o taxă de 50% din tariful de bază.
  RON 50 per night
 • Camera Caine

  Camera STANDARD Suprafata 4-6 mp, podea acoperita cu covor PVC Tarkett, sonorizare (musica de relaxare), patut/saltea, lumina naturala, climatizare temperatura constanta, supraveghere video
  RON 70 per night
 • Camera VIP

  Camerele VIP sunt situate într-o zona separată a Pethotel-ului în așa fel încât catelusii să fie cât mai puțin deranjaţi de zgomotele celorlalte animalute. Concept “home style”, suprafata 20 mp, podea acoperita cu covor PVC Tarkett, TV, lumina naturala, canapea, plante verzi naturale, climatizare temperatura constanta, supraveghere video.
  RON 100 per night

SERVICII SI FACILITATI DE BAZA

N

3-5 plimbari zilnice, la orele stabilite de stapan

N

program personalizat de masa, conform indicatiilor stapanului

N

50% reducere pentru al 2-lea catel apartinand aceluiasi stapan, cazat in aceeasi camera

N

supraveghere video online

N

igienizare zilnica

SERVICII OPTIONALE

( INFORMATII RECEPTIE )

Program personalizat de educatie si dresaj

Hrana uscata sau umeda

Servicii medicale la solicitarea si indicatiile stapanului

PET TAXI – Servicii transport animale de companie la / de la domiciliu /

50 lei/transport/masina