+40766395969 info@hotelcanin.ro

CEL MAI MODERN PETHOTEL DIN TIMISOARA

CEL MAI MODERN PETHOTEL DIN TIMISOARA

CEL MAI MODERN PETHOTEL DIN TIMISOARA

CEL MAI MODERN PETHOTEL DIN TIMISOARA

CEL MAI MODERN PETHOTEL DIN TIMISOARA

Contacteaza-ne

+40 (766) 39 59 69
+40 (766) 57 67 61

Adresa

Timisoara, str. Valiug nr. 10
HOTEL CANIN va ofera cel mai confortabil PETHOTEL din Timisoara.
De ce sa lasati animalul de companie singur acasa?
Am proiectat in mod special locurile de joaca protejate in interior cu scopul ca oaspetii nostri sa primeasca toata socializarea si atentia de care au nevoie, avand garantia ca siguranta si sanatatea sunt prioritatea noastra principala. 
Calitatea serviciilor noastre se reflecta in modalitatea de organizare a spatiilor de cazare, alegerea furnizorilor, colaboratorilor si nu in ultimul rand a setului de reguli si conditii necesare sa le indepliniti la cazare si in timpul acesteia. Prin respectarea indicatiilor noastre, ne oferiti astfel sprijinul pentru a acorda toata atentia si grija noastra pentru catelul, pisica sau animalutul dvs. de companie.

PET HOTEL

HOTEL CANIN  PETHOTEL dispune de un spatiu generos de 2000 mp, personal specializat 24/24, webcam interior si exterior, ingrijire medicala cu acordul stapanului, teren de plimbare, locuri de joaca distractive, dresaj si alei echipate corespunzator, cazare in spatii climatizate/incalzite pentru caini de talie mare, medie si mica, pisici si animale mici.

ATENTIE

Pethotel Hotel Canin isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. 

Ne cerem scuze, insa nu permitem cazarea cainilor agresivi.

Va multumim pentru intelegere.

SERVICII MEDICALE

Beneficiati de o gama larga de servicii medicale pentru a asigura o viata cat mai sanatoasa animalului dumneavoastra de companie. Chirurgia generala, radiologia, cardiologia sunt doar cateva dintre specializarile pe care vi le punem la dispozitie prin intermediul colaboratorilor nostri.

Intrebari Frecvente

Ii putem aduce patutul lui? Dar castroanele?

Avem un numar mare de paturi si cosulete, pe care le spalam si le dezinfectam permanent, insa recomandam a se folosi obiectele de acasa.

Aducem mancarea lui obisnuita?

Desigur! Este cea mai buna optiune. Va rugam sa o portionati de acasa, in pungi de plastic, in asa fel incat sa ne asiguram ca va primi portia exacta.
Daca mananca de obicei mancare gatita, va recomandam sa-i aduceti conserve, care sunt similare. Exista pe piata o oferta generoasa si de calitate, inclusiv BIO sau pentru caini pretentiosi.
Nu acceptam, oase sau mancare gatita perisabila, precum si orice fel de hrana raw.
Toate aceste masuri sunt rezultate din experienta noastra si sunt pentru a ne asigura ca oferim maximum de siguranta si ingrijire oaspetilor nostri.

Ce se intampla daca nu-i ajunge mancarea adusa?

Va vom semnala problema, si impreuna cu dv. vom gestiona situatia. Daca este timp veti putea face o comanda on-line cu livrare la noi, sau putem sa-i oferim hrana din oferta Royal Canin, pe care o veti achita la decazare.

Ii puteti administra tratamentul?

Putem administra tratamente orale sub forma de pastile sau solutii buvabile, si tratamente externe. In aceste cazuri tratamentul trebuie organizat de dv. pe zile si ore in pungute sau cutii speciale. Va rugam aduceti nr. exact, fara cantitati in plus.
Nu administram tratamente injectabile. Pentru aceste cazuri puteti folosi un serviciu veterinar extern.
In cazul cateilor sub tratament este necesara semnarea unei anexe la contractul de cazare.

Acceptati femele in calduri?

Sigur ca da. Vor avea propria camera fara terasa, si vor iesi numai individual.

Acceptati orice rasa de catel?

Avem facilitatile si personalul calificat in asa fel incat sa putem asigura cea mai buna ingrijire pentru orice rasa de catel.
Daca exista cazuri speciale va rugam sa contactati Receptia inainte de rezervare, pentru a ne asigura ca alegeti cea mai buna varianta pentru catelul dumeavoastra.

Am un caine agresiv. Il pot caza la dvs.?

Pentru orice caz de acest fel cazarea se va efectua individual in padocuri exterioare, va rugam sa ne contactati, si sa ne prezentati cat mai real si detaliat cazul. Ne vom asigura ca alegeti cea mai buna optiune.

Sunt cateii de la Pethotel supravegheati permanent?

In incinta Hotelului Canin Pethotel exista angajati de serviciu si/sau administratorul 24/24 ore pentru 7/7 zile, insa acestia nu stau cu cainele in camera, iar cainele  este supravegheat video de catre angajati.
Dupa cum stiti puteti opta pentru o camera cu acces la webcam, caz in care apreciem orice ajutor din partea dvs. pentru a oferi prietenului patruped o sedere cat mai placuta la noi.
Puteti suna inintervalul orar 09.00 – 20.00 si un angajat de serviciu va asculta sugestiile dvs. Pentru a respecta orele de odihna ale cateilor si pentru a nu le strica programul de somn, angajatii circula cat mai putin posibil in incinta, intre orele 22.00-7.00.

Pot cateii mei sa stea in aceeasi camera?

Din ratiuni de siguranta putem caza maxim 1 catel de talie medie sau mare, si 2 catei de talie mica, intr-o camera, si numai daca au acelasi proprietar si locuiesc impreuna. In acest caz fiecare catel in plus beneficiaza de o reducere de 50% din pretul camerei pe noapte.

Pot suna sa aflu cum este catelul meu?

Puteti suna in intervalul orar 09.00 – 20.00 si un angajat de serviciu va asculta sugestiile dvs. , sau va va informa despre cum se prezinta catelul dvs.
Pentru a respecta orele de odihna ale cateilor si pentru a nu le strica programul de somn, angajatii circula cat mai putin posibil in incinta intre orele 22.00-7.00.

De ce trebuie sa achit o taxa pentru alta ora de decazare sau de cazare?

Fluxul de cazari si decazari, mai ales in perioadele aglomerate, are nevoie de o pauza pentru pregatirea camerelor. In cazul altor ore se creaza costuri suplimentare datorate folosirii altor spatii de cazare pentru cateii intarziati sau pentru cei care sosesc mai devreme. Aceste spatii necesita operatiuni de curatenie si gestiune suplimentare, de aici taxele suplimentare, aceste taxe reflecta si responsabilitatea noastra suplimentara in orele depasite.

Ce pot face ca sa nu se plictiseasca catelul meu pe timpul sederii la pet hotel?

Principala noastra preocupare este bunastarea oaspetilor nostri. In masura in care este posibil, si catelul este sociabil, puteti opta pentru serviciul suplimentar de Day Care, care presupune introducerea catelului in grupuri de socializare si joaca (vezi detalii despre Day Care).
Puteti opta in anumite cazuri pentru plimbari individuale, acces individual in locurile de joaca distractive,  pretul acestor extra servicii il veti discuta la Receptie, in functie de nevoile exacte ale catelului dvs.
In cazul unei sederi mai lungi de 2 saptamani, puteti alege si lectii de dresaj cu unul dintre instructorii nostri atestati.

De ce exista o perioada de asteptare de 10 zile de la ultimul vaccin?

Deoarece, pentru binele catelului dv., vrem sa ne asiguram ca nu exista reactii adverse si ca imunitatea s-a instalat.

Ce este tusea de canisa?

„Este o afectiune a cailor respiratorii superioare ce afecteaza cainii de toate varstele, nu este zoonoza (NU se transmite la om).”
Detalii la http://www.speedvet.ro/articole/boli-frecvente/1125.html

ro_RO