+40766395969 info@hotelcanin.ro

SALON CANIN

Pethotel – Salon Canin (cosmetica felina/canina) oferă o linie completă de servicii de îngrijire fină pentru animalutul dvs. de companie. Lucrăm cu grijă, nu ne grăbim și nu rezervăm mai mult decat ne permite timpul.  Animalele de companie bine îngrijite sunt mai fericite, au un comportament mai bun, mai sănătos și mai mult chef de viata. 

 

Servicii oferite:     

 

Frizerie canina / felina                            

Tunsul devine o necesitate atunci cand starea blanitei este precara. O blanita incalcita va deveni o adevarata problema deoarece aceasta mentine caldura si umiditatea cauzand iritatii, roseata pielii si va emana un miros neplacut. Este recomandat ca blana animalului dumneavostra sa fie tunsa pe tot parcursul anului. Majoritatea cainilor au nevoie de o tunsoare la fiecare 5-10 saptamani.   

 

Curatarea si ingrijirea urechilor           

Urechile necesita o ingrijire amanuntita macar o data la cateva saptamani. Cainii cu urechile care atarna dezvolta infectii, cu ar fi otita, mult mai des decat la cei cu urechile ridicate. Curatarea urechilor se efectuaza cu instrumente sterilizate in prealabil si cu solutii special destinate acestui serviciu.

 

Spalarea blanitei                                      

Prima etapa include doua samponari hidratante, vitalizante sau in functie de starea sau culoarea blanitei. A doua etapa include balsamul ce confera blanitei un aspect sanatos si riguros. A treia etapa este tratamentul tip masca pentru par ce ofera un aspect hidratant si stralucitor indepartand nodurile. Toate produsele folosite in salon sunt non-iritante si cu pH 7.               

 

Improspatarea respiratiei                  

Animalutul tau de companie are o respiratie urat mirositoare? Ei bine, avem solutia perfecta pentru respiratia si igiena dintilor.

 

Taierea unghiilor

Daca unghiile nu sunt taiate la timp, pot afecta sanatatea animalutelor, unghiile se pot incolaci crescand in pernutele labutelor devenind extreme de dureroase, ducand pana la afectiuni de aplomb.

                             

PET TAXI   

Nu aveti timp sa ajungeti cu animalutul la salon? Noi va oferim serviciul de pet taxi. Venim il luam de acasa cu o masina speciala, il ducem la salon iar dupa ce este frumos aranjat il aducem inapoi la dumneavoastra. 

Pachet DIAMOND

Include: tuns, spalat, periat, toaletare (curatat urechi, taiat unghii)

Pachet GOLD

Include: tuns simplu cu masina de tuns si cu foarfeca

Pachet SILVER

Include: spalat si periat